info@mkbvastgoedenonteigening.nl

+31 6 51 61 29 17 / +31 6 22 56 50 72

De adviesdiensten van MKB Vastgoed & Onteigening

Ook u als ondernemer krijgt te maken met onverwachte ontwikkelingen. In veel gevallen volstaan uw kennis en ervaring om actuele problemen tegemoet te treden. Sommige zaken zijn echter zo uitzonderlijk van karakter en komen zo zelden voor, dat u zich er onmogelijk op kunt voorbereiden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan een overheid die plannen heeft met de locatie waar u uw bedrijf heeft gevestigd.

Adviesproducten MKB Vastgoed & Onteigening

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere adviezen bij:

  • Onteigening
  • Taxatie
  • Herontwikkeling
  • Huurontbinding

 

De gemeente kan een bestemmingsplan wijzigen om bijvoorbeeld woningbouw of infrastructuur mogelijk te maken, met alsof gevolg dat uw bedrijf van de huidige locatie dient te verdwijnen (onteigening). Meestal wordt een lucratieve bestemming voorafgegaan door het vestigen van een voorkeurrecht (Wvg). Hierdoor komt uw bedrijfsvoering op dat moment al min of meer op slot te zitten.

Als huurder kunt u als gevolg van de plannen te maken hebben met (tussentijdse) huurontbinding als uw verhuurder heeft besloten uw bedrijfspand tijdelijk aan een andere partij te verhuren.

En ook voor een taxatie of de herontwikkeling van uw bedrijfslocatie bent u bij ons aan het goede adres.

Optimaal resultaat

Als u als ondernemer met een van deze zaken te maken krijgt is dit zeer ingrijpend voor uw bedrijfsvoering. Wij zetten ons als uw adviseur maximaal in om voor u een optimaal resultaat te behalen. Dat is dus niet altijd de hoogste vergoeding, maar veelal een balans tussen die vergoeding en bijvoorbeeld de beste vervangende locatie. Bovendien kunnen wij u vanuit ons netwerk ook in aanverwante zaken tot dienst zijn en hebben wij nauwe banden met juristen op dit vakgebied. In alle gevallen kunnen wij u als deskundigen bijstaan.

Het juiste adres

Kortom, heeft u vragen over onteigening, herontwikkeling van uw bedrijfslocatie, taxatie van uw onroerende zaak of huurontbinding: bij ons bent u altijd aan het goede adres!

Schakel ons daarom tijdig in als deskundige partij. Wij spreken uw taal en kunnen ons goed in uw situatie als ondernemer verplaatsen. Bovendien weten wij ook hoe de verwervende partij denkt en handelt, maar kennen wij vooral de rechten waar u als eigenaar aanspraak op kunt maken.

Vrijblijvend gesprek

Voor vragen over zaken die gerelateerd zijn aan uw zakelijk vastgoed kunt u een vrijblijvend gesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek zullen wij in overleg met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over onze adviezen en voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.